Επιστρέφει το Φως στο Τούνελ - Το ανατριχιαστικό trailer της Αγγελικής Νικολούλη

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας

Το «Φως στο Τούνελ», επιστρέφει την Παρασκευή 6 Μαΐου με την Αγγελική Νικολούλη, στις 23:20, στο MEGA, με μία νέα σκοτεινή υπόθεση και με στοιχεία από την εξονυχιστική έρευνα για το θρίλερ της Πάτρας (δείτε εδώ τι τηλεθέαση είχε κάνει με τις τρομερές αποκαλύψεις της για την Πάτρα).

Στο φως νέα υπόθεση μυστηρίου. Έρευνα στον τόπο που έστησαν το σκηνικό θανάτου για τον γνωστό επιχειρηματία…

Τα στοιχεία που «μιλούν» για ανθρωποκτονία. Έκπληξη αποτελεί η παρέμβαση ξένου ηγέτη για την υπόθεση. Οι βασικοί μάρτυρες, οι αντιφάσεις και τα κενά.

Ο αγώνας της μάνας για να φανεί η αλήθεια. Υπόθεση της Πάτρας, άγνωστα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παρασκήνια και αλήθειες που θα συζητηθούν.

To trailer για το Φως το Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη που «παγώνει» το αίμα

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της για την τελευταία εκπομπή, Φως στο Τούνελ

Μια μικρή παύση λόγω Πάσχα κάνει η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή που έφερε στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα και αποθεώθηκε από το twitter, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα επιστρέψει πολύ ανανεωμένο με νέα στοιχεία.

Ο γιος της παρουσιάστριας λοιπόν, Κωνσταντίνος Μουσούλης, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την μεγάλη επιτυχία που έχει δει η μητέρα του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.