Θα ξεπεράσει και το Power of Love - Το νέο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ που θα σπάσει τα κοντέρ

Ποιο Bachelor και ποιο Big Brother;

Και αν νομίζατε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα στην ελληνική τηλεόραση, τότε είστε γελασμένοι. Μπορεί ο ΣΚΑΪ να δέχθηκε θύελλα αρνητικών σχολίων για το Big Brother και τα ακατάλληλα πλάνα που ανά καιρούς προβλήθηκαν, με αποκορύφωμα τη διαρροή ροζ βίντεo, ωστόσο φαίνεται πως η ιστορία των ριάλιτι δεν τελειώνει εκεί για το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το κανάλι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο ριάλιτι σχέσεων, το οποίο μάλιστα πρόκειται να μπει στη θέση του Big Brother.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Ο λόγος για το Love Island, το οποίο μάλιστα πριν από κάποιο καιρό είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το Μακεδονία TV. Σε λίγους μήνες λοιπόν θα δούμε και την ελληνική βερσιόν του περιβόητου ριάλιτι σχέσεων.

Τι είναι το Love Island

Μια ομάδα νέων, λαμπερών, όμορφων και single ανθρώπων ψάχνουν την αγάπη στο «Love Island».

Σε μια ονειρική τοποθεσία, σε μια εκπληκτική βίλα, θα συναντηθούν όλοι οι παίκτες για πρώτη φορά! Εκεί θα γνωριστούν, θα συγκατοικήσουν, θα ερωτευτούν, θα απογοητευτούν, θα δοκιμαστούν… Ποιος δεσμός είναι πιο ισχυρός για να αντέξει και ποια αγάπη είναι αληθινή για να κερδίσει; Επίσης, γνωστό ζευγάρι μπαίνει σε ριάλιτι!

Το «Love Island» προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού κατακτήσει την κορυφή και αγαπηθεί διεθνώς. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο reality έγιναν αμέσως διάσημοι και πολλοί από αυτούς κέρδισαν πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε μια νύχτα.

Η πρώτη σεζόν του Love Island UK, προσέλκυσε κατά μέσο όρο 570.000 τηλεθεατές ανά επεισόδιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις επόμενες σεζόν ο αριθμός αυξήθηκε εντυπωσιακά, σχεδόν δεκαπλασιάστηκε, με 5,61 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο ανά επεισόδιο.

Τα συστατικά επιτυχίας του «Love Island» είναι το χιούμορ, η συγκίνηση και το ξεχωριστό casting. Αυτά το έκαναν να απογειωθεί στις καρδιές του κοινού και στους πίνακες τηλεθέασης.