Με νέα εκπομπή στο Star - Ανανέωσε τη συνεργασία του του

Ανατρεπτικό πρόγραμμα για τον σταθμό

Ύστερα από τον ρόλο του παρουσιαστή στο «Dancing with the stars» (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του στην πρεμιέρα) ο stand up comedian, Λάμπρος Φισφής, συνεχίζει τη συνεργασία του με το κανάλι της Κηφισιάς σε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα με τίτλο «Οι 100».

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα που θα αναλάβει ο Φισφής στο Star

Πρόκειται για ένα comedy panel show, που μας έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία με τον ξένο τίτλο «The hundred». Και πώς προκύπτει ο εν λόγω αριθμός;

Από τους 100 Ελληνες που έχουν επιλεγεί για να αντιπροσωπεύουν τη δημογραφική σύνθεση της Ελλάδας και θα συμμετέχουν σε δημοσκόπηση για να δίνουν τη στατιστική τους άποψη για τη χώρα. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα άμεσα.

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Φισφή

Ο Λάμπρος Φισφής γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1983 στην Αθήνα και είναι κωμικός, σεναριογράφος και παρουσιαστής.

Η πρώτη του δουλειά στον χώρο της τηλεόρασης ως σεναριογράφος, ήταν η τηλεοπτική σειρά "Η γενιά των 592 ευρώ" (2010-11) , μία παραγωγή του MEGA . Είναι, επίσης, ο δημιουργός και παρουσιαστής της κωμικής σειράς "Κάψε το Σενάριο" (2012), καθώς και της σειράς "Απόψε μόνο" (2020). Έχει συμμετάσχει ως παρουσιαστής στις εκπομπές "Quizdom the Show" και "Βραδινές Ιστορίες". Τη σεζόν 2021-22 παρουσίαζε μαζί με τη Βίκυ Καγιά το μουσικό σόου "Dancing With the Stars", στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Οι παραστάσεις του ως stand up comedian, είναι οι : "Να ένας σοφός" , "Δες το θετικό" , "Να το φως" .

Παραστάσεις στον χώρο του θεάτρου : "Κωμικό Μπουμ" , "Τι Ζούμε" , "Tailor Made Comedy".