Mετακίνηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι από τη Φαίη Σκορδά; Όλο το ρεπορτάζ...

za

Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα εντατικά οι συζητήσεις στο Έψιλον για τη νέα τηλεοπτική σεζόν,αφού όλο το κανάλι βρίσκεται σε αναβρασμό σε σχέση με το ¨Super Star Academy¨,ωστόσο έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται οι πρώτες εξελίξεις.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα....

To επικρατέστερο σενάριο λοιπόν για τη νέα σεζόν είναι η μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής ¨Φτιάξε Καφέ¨ περίπου δύο ώρες αργότερα,δηλαδή να ξεκινά στις 9.45.Αυτή η σκέψη για αλλαγή φαίνεται ότι έχει τη βάση της στο γεγονός ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού στο σύνολο της τηλεθέασης καθημερινά,από τις 9.30 μέχρι και τις 11.00 φτάνει ακόμη και στο 18%,ενώ στις γυναίκες ηλικίας 25-44 το ποσοστό φτάνει και το 24%.

Αυτό έτσι κάνει τα στελέχη του Έψιλον να πιστεύουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι σε θέση να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα απέναντι από τη σκληρή μάχη με τη Φαίη Σκορδά.

Αν θα συμβεί αυτή η μετακίνηση,αντιλαμβάνεστε ότι σύντομα στο Έψιλον θα πρέπει να αναζητηθεί εκείνο το πρόσωπο που θα στελεχώσει το 7 με 10 του σταθμού.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό: Ο Σάκης Τανιμανίδης πάει στον ΑΝΤ1; – Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα μεσημεριανή εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1!

Αποκλειστικό! Εξελίξεις στον ΑΝΤ1-Τι γίνεται με το «La Famiglia» και το «Keep it the family» ;