Elif: Η Κιγιμέτ αλλάζει τακτική - Η Μελέκ και η Χουμέιρα προσπαθούν να την ξεσκεπάσουν

Όλες οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Πέμπτης 15/9

Με άλλο ένα επεισόδιο επιστρέφει η Elif στο κανάλι του STAR, το πρωί της Πέμπτης 15/9 και όσα θα συμβούν θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές περισσότερο από ποτέ. Μετά από την Ζουλιντέ, η οποία θέλει να καταδώσει τον Τουφάν, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κιγιμέτ, η οποία ακούει την συζήτηση της Μελέκ με την Χουμέιρα και προσπαθεί να συμμορφωθεί για να μην την καταλάβουν.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Πέμπτη 15/9

Επεισόδιο 1142

Η Xουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις στην Κιγιμέτ για να μάθει αν λέει ψέματα. Η Χουμέιρα γίνεται πιο καχύποπτη με τη θεία της. Η Χουμέιρα και η Μελέκ κρατούν αυτή την υπόθεση ως μυστική μεταξύ τους. Προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ψέματα της Κιγιμέτ. Η Μελέκ λέει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Mατσιντέ για να τη δηλητηριάσει. Και αυτή είναι ο λόγος που η Μελέκ μπήκε στη φυλακή.

Η Χουμέιρα την πιστεύει και αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Χουμέιρα μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Mελέκ και τη Χουμεϊρά.

Φοβάται και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με ευγένεια και χαρά. Προσκαλεί τον Λεβέντ για δείπνο και εκεί επαινεί τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την κατάσταση καθώς είναι καχύποπτη μαζί της και την ανησυχεί το γεγονός ότι η Κιγιμέτ δεν συμπεριφέρεται, όπως συνηθίζει. Ο Κερέμ νοσταλγεί ακόμα την Ασλί.

Το τέλος της Ζουλιντέ και του Τουφάν

Η Λεμάν συμμαχεί και πάλι με τον Τουφάν προκειμένου να χωρίσουν ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Κι ενώ Τουφάν και Λεμάν στήνουν παγίδα στη Ζουλιντέ, εκείνη καταφέρνει να την αποφύγει. Η Λεμάν όμως κλέβει τα χρυσαφικά της κοπέλας, τα δίνει στον Τουφάν και στη συνέχεια λέει ψέματα στον Σαφάκ πως η Ζουλιντέ τα έδωσε. Ο Σαφάκ θυμώνει με τη Ζουλιντέ παρά τις προσπάθειές της να αποδείξει το αντίθετο.

Εκείνος της ζητάει να χωρίσουν και εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει με τον γιο της. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή της διαλύθηκε ξανά, τη στιγμή μάλιστα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η Λεμάν κλαίγοντας λέει στον Σαφάκ πως εκείνη τα έστησε όλα και εκείνος φεύγει τρέχοντας για να σταματήσει τη Ζουλιντέ και έτσι γίνονται ξανά όλοι οικογένεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δραματικές ώρες για την μικρή Elif - Θύμα απαγωγής της Κιγιμέτ

Άσχημα νέα για την Elif λίγο πριν το μεγάλο φινάλε - Έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (2/9)

TAGS