Σασμός - αποκλειστικό: Το μέλλον της Μαρίνας και του Αντώνη στη β' σεζόν

Η ευτυχία τους δοκιμάζεται

Πηγή: ALPHA

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα μέχρι τη στιγμή που ο Αντώνης βρήκε το κουράγιο να ζητήσει από την αγαπημένη του να την παντρευτεί.

Εκείνη βρέθηκε στο τμήμα πριν από χρόνια γιατί είχε χάσει την τσάντα της και εκείνος όταν την είδε έχασε για πάντα το μυαλό του. H αγάπη του Αντώνη για τη Μαρίνα άντεξε στον χρόνο, παρότι την έβλεπε ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη, αλλά ήρθε η ώρα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου, να δούμε το ζευγάρι να οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος).

Τι θα απογίνουν Μαρίνα και Αντώνης στον Σασμό

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TV24, η παρουσία του Παύλου, που θα εμφανιστεί ξαφνικά στις ζωές τους, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις συναντήσεις τους και η αλήθεια είναι πως ο ξάδελφος του Μάρκου θα βρίσκει αφορμές για να προβάλει εμπόδια στον έρωτά τους, όμως η αγάπη πάντα κερδίζει και η Μαρίνα με τον Αντώνη θα το αποδείξουν περίτρανα. Ενα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του «Σασμού» θα ευτυχήσει.

Το νέο trailer που καθηλώνει το κοινό

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, επιστρέφει σε λίγο καιρό και τα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακά. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε, καταγράφει όλο το δράμα που θα ζήσει η Βασιλική μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Μαθιό.

Δεν υπήρξε ζωντανός οργανισμός που δεν ζήλεψε τον τηλεοπτικό έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε, παρότι εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Στεφανή.

Όμως όταν ο τελευταίος πέθανε, ο Μαθιός κινήθηκε δραστικά ανακτώντας τον χρόνο που έχασαν. Τα εμπόδια μπροστά τους πολλά, όμως η αγάπη τους αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από τα σχόλια της Καλλιόπης, την αντίδραση του Νικηφόρου και τα στραβά βλέμματα του χωριού. Μοιραία έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως από εκείνη τη στιγμή, και όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το προβληματάκι αποδείχτηκε επικίνδυνο» - Νοσηλεύεται ο συγγραφέας του Σασμού Σπύρος Πετρουλάκης

Σασμός: Έρχεται η μεγάλη σύγκρουση - Ο Σταύρος πιάνει στα πράσα Αργυρώ και Αστέρη;