Γη της Ελιάς: Σοκαρισμένη η Ισμήνη - Μαθαίνει το μυστικό του Κωνσταντίνου και συγκλονίζεται

Καταιγιστικές εξελίξεις

Στη Γη της Ελιάς, η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Όταν η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Την ίδια στιγμή ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε για τη σειρά ο Κούλλης Νικολάου).

Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει το μυστικό του στην Ισμήνη στη Γη της Ελιάς

Ο Κωνσταντίνος σε κάποια στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό του στην Ισμήνη; «Είχα έναν αδελφό που αγαπούσα πάρα πολύ, αλλά τον έχασα με πολύ τραγικό τρόπο.

Πνίγηκε στη θάλασσα κι εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον σώσουμε», της αποκαλύπτει και δακρύζει όταν της αφηγείται με λεπτομέρειες πώς έγινε το ατύχημα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Στάθης, σε μια παρόρμηση της στιγμής, ανεβαίνει στη μηχανή του και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Εύα.

Τι θα δούμε σήμερα (9/6) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 212

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά του θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ανθρώπων και η πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει κι αυτή ανάλογες συνέπειες. Προς το παρόν, ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Η Αρετή, προσπαθώντας να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, τον πιέζει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πολύ άγριος καβγάς. Ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση παίρνει η Αρετή, όταν πηγαίνει να δει το εγγόνι της και η Βασιλική τής κλείνει την πόρτα. Η εκδήλωση της βράβευσης στην Αθήνα ξεκινά. Η Αθηνά, ο Ισίδωρος και ο Μάνος βγάζουν λόγο, αλλά η Μυρτάλη ενοχλείται και επιτίθεται στον Ισίδωρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: «Δώσε μου μία ευκαιρία»! Ο Στάθης παρακαλεί την Εύα να γυρίσει

Ατύχημα για την Αντιγόνη Κουλουκάκου - Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο