MasterChef - Μάριος: «Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα...» - Οργισμένος με την αποχώρηση του Γρηγόρη

Οι δηλώσεις του μετά την αποχώρηση του φίλου του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε το πρωί της Πέμπτης (24/3) ο Μάριος, ο οποίος σχολίασε την ομαδική δοκιμασία καθώς και για την αποχώρηση του καλού του φίλου Γρηγόρη από το ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δηλώσεις του Μάριου για το MasterChef 6

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος.

Η σπόντα του Γρηγόρη για την αποχώρησή του

«Ήταν αρκετά δύσκολη η δοκιμασία, πολύ καλό το πιάτο του σεφ. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς αλλά μπέρδεψα τα υλικά, ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν δύσκολο μου έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο. Γενικά ήμουν ψιλό down μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω…», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: