«Αυτό που έχουμε συμφωνήσει...» - Οι σχέσεις του Κρατερού Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός στο Πρωινό

Ο Κρατερός Κατσούλης, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί «Ποιος Παπαδόπουλος;» το πρωί της Τετάρτης 21/9, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, και έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική, αλλά και ταυτόχρονα εξομολογητική συνέντευξη, μιλώντας για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, τη σχέση τους σήμερα, αλλά και για το τηλεοπτικό μέλλον της, απαντώντας με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές.

Όσα αποκάλυψε ο Κατσούλης για την Καραβάτου

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει. Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Μένουν και μαζί μου. Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο όταν δεν υπάρχει αγάπη. Αν υπάρχει αγάπη τα παιδιά είναι μια χαρά. Αν μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν είναι αγάπη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Η απώλεια που τον τσάκισε μετά το διαζύγιο

Ο αγαπητός ηθοποιός, που πρόσφατα βίωσε την τεράστια απώλεια της μητέρα του, έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε πως προχωρά μετά από αυτό και πως ξεχνιέται...

«Λόγω προσωπικών συνθηκών η παράσταση αυτή για μένα είναι ένα δώρο στη ψυχή μου. Δε μου είναι εύκολο όλο αυτό. Είχα πει ότι αν ήταν μια άλλη παράσταση θα είχα φύγει. Τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ζορισμένος γιατί ήταν μια αντιφατική συνθήκη το ότι πάω να κάνω πρόβα γιατί δεν είχα αυτή τη διάθεση, όταν όμως ερχόμουν εδώ ήμουν μια χαρά. Το θέατρο έχει αυτή τη μαγική δύναμη να θεραπεύει την ψυχή» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μακάρι να είναι όλες...» - Ο Κατσούλης αποκαλύπτει λίγο πριν την πρεμιέρα του ''Ποιος Παπαδόπουλος'' 

«Τα βλέπω τις καθημερινές κάποιες...» - Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τα παιδιά του μετά το διαζύγιο με τη Σκορδά