Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Η ίδια αποκάλυψε αποκάλυψε ότι η μητέρα της γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο όμως πέθανε στην γέννα. Διαβάστε παρακάτω...

-Πότε πέθανε η Βίκυ Μοσχολιού;

«Το 2005. Μας έλεγε πως αν μάζευε τα χρήματα που έδινε στους καθηγητές, θα είχε πέντε πολυκατοικίες» τόνισε στο Χάι.

-Ηταν σπάταλη ή με σας μόνο;

«Δεν ήταν ούτε με μας. Πέρασαν πάρα πολλά χρήματα από τα χέρια της, αλλά τα επένδυε, ήταν δοτικός άνθρωπος. Έφτιαξε πολυκατοικία στο Λουτράκι και την έδωσε σαν διαμερίσματα στον αδελφό της. Το οικόπεδο στο Πόρτο Ράφτη το χάρισε στην αδελφή της. Έφτιαξε όλη την οικογένεια. Πέρα από αυτά, έδινε και μηνιάτικα σε όλα της τ' αδέλφια. Μέχρι πριν κλείσει τα μάτια της, όσο ήταν στο «Υγεία», τα έβαζε σε φάκελο και μας έλεγε πού να τα δώσουμε.»



-Έχω ακούσει πως πάντα ήθελε να δίνει και να βοηθάει.

«Έδινε πάντα και βοηθούσε, ακόμα και ξένους. Μέσω της Αction Aid είχε πάρει κι ένα παιδάκι από την Αιθιοπία και τώρα το χρηματοδοτεί η αδελφή μου. Η τελευταία της συμβουλή, πριν κλείσει τα μάτια της, ήταν να είμαστε αγαπημένες με την αδελφή μου και να κάνουμε ελεημοσύνη στον κόσμο.»

Διαβάστε επίσης: «Έπρεπε να βγάλω από μέσα μου τον θυμό για τον πατέρα μου!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τσουρού για τα παιδικά του χρόνια!

-Με την αδελφή σου όλα καλά;

«Είχαμε μια μικρή διένεξη με το σπίτι! Όλοι ρωτάνε αν τα έχω καλά με την αδελφή μου. Και με τις δυο αδελφές μου τα έχω πολύ καλά. Και με τη Ράνια που είμαστε από τους ίδιους γονείς και με την Πόπη, που είναι από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μας.»

- Τρεις κόρες τελικά. Τον γιο δεν κατάφερε να τον κάνει.

«Έκανε γιο και πέθανε. Τον Αλέξανδρο. Τον αεροβαφτίσανε. Ήταν το τρίτο παιδί της μητέρας μου. Απ' ότι έλεγε η μαμά, έμοιαζε του μπαμπά.»