ΥΛΙΚΑ:

200γρ. Ψιλοκομμένη κουβερετούρα
200γρ. Βούτυρο κομμένο σε κύβους
200γρ. Ζάχαρη κρυσταλική
4 αυγά
4 κρόκους
200γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1:Σε ένα μπολ βάζουμε σοκολάτα κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε με την διαδικασία μπεν-μαρι και ανακατεύουμε συνεχώς με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μόλις ετοιμαστεί αποσύρουμε το μπολ απο την κατσαρόλα και το αφήνουμε στην άκρη.