ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Αποστόλης Τότσικας διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τρέχει μαραθώνιο για να τα προλάβει όλα, αλλά το απολαμβάνει. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» μιλά κατ’ αποκλειστικότητα στο TV24 και αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχέσης του Σήφη με την Αλκηστη, μέχρι πού θα φτάσει η κόντρα του με τον Διαμαντή και τον Πάτροκλο, την επιστροφή της Μελίνας, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια!

Η κατάσταση με την Αλκηστη περιπλέκεται όλο και πιο πολύ, αλλά ο Σήφης δεν κολλάει πουθενά. Θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του;
«Ο Σήφης δεν μπορεί να κάνει κινήσεις λόγω κάποιων μυστικών που υπάρχουν. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες απέναντι στον Αλκιβιάδη αλλά και στην ίδια την Αλκηστη. Υπάρχουν πράγματα που έρχονται στο φως και αλλάζουν τα δεδομένα».

Ο Σήφης θα φοβηθεί μόλις μάθει την πραγματική ταυτότητα του Αλκιβιάδη;
«Δεν φοβάται τόσο για τον ίδιο όσο για την Αλκηστη. Ο Σήφης ξέρει να προστατεύει καλά τον εαυτό του. Είναι ένας άνθρωπος που όταν αποφασίσει κάτι δεν φοβάται και δεν διστάζει. Ο χαρακτήρας του Σήφη έχει διάφορες διακυμάνσεις. Τώρα, δεν ξέρω σε τι φάση είναι, γιατί ψυχολογικά έχει μια τρέλα μέσα του πάλι και δεν είναι ο Σήφης που τα έσπαγε όλα. Είναι πιο έξυπνος, ώριμος και χτυπάει πιο στρατηγικά το πρόβλημα».

Δηλαδή θα τα βάλει με τον Αλκιβιάδη;
«Είναι έτοιμος να κάνει το οτιδήποτε. Δεν φοβάται τον Αλκιβιάδη σαν Αλκιβιάδη και από εκεί και πέρα έχει τους ανθρώπους του. Πιστεύω θα οδηγηθεί σε μια βεντέτα όλο αυτό το πράγμα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ