Τη λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τον προσωπικό της θρίαμβο στα νούμερα τηλεθέασης σχολίασαν στο Happy Day, μαζί με τον Δήμο Βερύκιο.

«Θέλω να σας πω ότι σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Γιατί αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Όταν χτες είπαμε δυο κουβέντες θερμές για την Ελένη τη Μενεγάκη, εγώ έβγαζα αυτό που έβλεπα τους θερινούς μήνες, Μία μεταλλαγμένη Ελένη, να βρίσκεται όλο τον Αύγουστο στον Alpha, και να προετοιμάζεται, αλλά κυρίως να ανησυχεί. Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό αποτυπώθηκε στα νούμερα. Υψηλή τηλεθέαση, μεγάλη προσδοκία και αναμονή του κοινού. Η Ελένη είναι παράδειγμα προς μίμηση, γενικότερα για την τηλεόραση. Δεν έκανε πασαλείμματα φέτος η Ελένη, τη λεγόμενη «ξεπέτα». Δεν κάθισε στο θρόνο της, που ήταν τόσα χρονια, δεν βολεύτηκε στα εύκολα. ‘Εκανε άλλη τηλεόραση, την πήγε ένα βήμα μπροστά. Έφυγε από τα πάνελ. Δούλεψε όμως! Εσείς του τηλεοπτικού ρεπορτάζ κοιμόσαστε! Όλη τη δουλειά και μετεξέλιξη της Ελένης το καλοκαίρι, δεν την πιάσατε!

Είναι κάτι καινούργιο αυτό που επιχειρεί να κάνει φέτος η Μενεγάκη! Δεν λέω ότι θα μείνει σε αυτά τα νούμερα… Η δουλειά δίπλα στην Ελένη δεν είναι εύκολη! Και να σας πω και κάτι άλλο; Είναι και μάνα! Χτες ξέρετε τι έκανε; Ήταν από το πρωί εδώ! Όταν ντυνόσασταν, και έφευγε ο Χρήστος (Βαρθαλίτης),για να πάει στο πλατό, η ξανθιά τον βουτάει, τον αγκαλιάζει, και του λέει: «Επειδή είσαι αγνό παιδί, θέλω την αύρα σου!»

Σας έχω ένα δώρο από την κυρά-Ελένη, και ας χτυπάει τον πισινό της κάτω! Η Ελένη είναι γουρλίδικη! Πέρυσι περάσαμε από την κουζίνα της Ελένης, όταν δίναμε τη μάχη της επιβίωσης. Ο πρόεδρος πέρασε χτες από το καμαρίνι της. Εντυπωσιαστήκαμε όλοι!» είπε ο αντιπρόεδρος του Alpha, παρουσιάζοντας τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το καμαρίνι της ωραίας Ελένης. «Τώρα μπορεί να φωνάζει η Ελένη, αλλά τα εν οίκω, εν Δήμω στη δική μας εκπομπή!» είπε ο δημοσιογράφος.

«Ο Πρόεδρος είπε: «Πάμε να φύγουμε, μη βγει η Σταματίνα και…» αναφερόμενος στο ότι η παρουσιάστρια του Happy Day δεν πήρε το νέο πλατό που επιθυμούσε. Η ίδια απλά αναφέρθηκε στο ότι της το είχαν υποσχεθεί, δεν έγινε και τελείωσε. Ο Δήμος Βερύκιος άφησε την υπόσχεση να αιωρείται, και η συζήτηση προχώρησε παρακάτω, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει ότι το «Τατουάζ» για άλλη μια φορά θριάμβευσε έναντι του Nomads.»Στα γενικά νούμερα, έριξε στα αυτιά στο Nomads!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zLWiVvHQ81w[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Το «Celebrity Rouk Zouk» επιστρέφει! Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Λαμπερή πρεμιέρα για την Ελένη Μενεγάκη! Η πρόσκλησή της στους τηλεθεατές και ο ενθουσιασμός για τη νέα σεζόν! (βίντεο)

«Έλα στη θέση μου»: Αιμιλία & Βλάσης στη φυλακή!