Η παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε προαναγγελθεί από καιρό. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρεμιέρα της εκπομπής της ωραίας Ελένης. Διαβάστε παρακάτω…

Η δημοσιογράφος του «Φτιάξε καφέ» επικοινώνησε με τη Νάνσυ, για να μάθει τι συνέβη, προκαλώντας την εριστική απάντησή της. «Κουκλίτσα μου, άκου να δεις. Είμαι πολύ παλιά στη δουλειά, οπότε αυτό τον ενθουσιασμό μάζεψέ τον! Είναι αυτό που λέει η Τατιάνα, στην Τατιάνα, τατιανιές δεν κάνεις! Μπορείς να δεις αύριο την εκπομπή της Ελένης για να πάρεις την απάντησή σου! Αγάπη μου, δεν μου προκαλείς νεύρα, είμαι πολύ παλιά! Και έχω κάνει και τη δική σου δουλειά για να καταλάβεις!» είπε η δημοσιογράφος.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ήταν εκνευρισμένη, επειδή είχε μπει στη σκαλέτα κανονικά, αλλά δεν βγήκε στην εκπομπή, γιατί πήρε περισσότερο χρόνο στην πρεμιέρα, και για αυτό έμεινε εκτός.

Η Τζώρτζια Συρίχα σημείωσε ότι η ίδια καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να της κάνει έντονη παρατήρηση ο Κεβόρκ, ο παραγωγός της εκπομπής. Δείτε τον επιθετικό διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PGbdtMtt7L0[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Οι αποκαλύψεις του Δήμου Βερύκιου για την πρεμιέρα της Μενεγάκη! Η εντατική προετοιμασία το καλοκαίρι και η αγκαλιά που ζήτησε πριν την πρεμιέρα! (βίντεο)

Αποκλειστικό: Το «Celebrity Rouk Zouk» επιστρέφει! Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Λαμπερή πρεμιέρα για την Ελένη Μενεγάκη! Η πρόσκλησή της στους τηλεθεατές και ο ενθουσιασμός για τη νέα σεζόν! (βίντεο)